GEZONDHEID,VOEDING & ADVIES
Voeding voor een energiek en vitaal leven!

Voeding voor lichaam, hart & brein

The Balance Company

 Imgrid Faber - de Roos

natuurdiëtist, orthomoleculair- en darmtherapeut 

gecertificeerd Asyra Pro therapeut

Volwassenen en kinderen met diverse vragen rondom voeding en aan voeding gerelateerde problemen zijn in mijn praktijk welkom. Voeding voor lichaam, hart en brein!

 

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan centraal tijdens de uitgebreide consulten.

Aanvullende adviezen vanuit orthomoleculaire- en natuurvoeding en voedingssupplementen bieden extra mogelijkheden om tot optimale resultaten te komen.

 

Eetgewoonten aanpassen is niet altijd eenvoudig en kan ingrijpend zijn. Begeleiding en coaching is dan ook een belangrijk onderdeel in mijn werkwijze. De nieuwe voedingsgewoonten worden zo stap voor stap een manier van leven waar u zich goed bij voelt. Hierbij ga ik er vanuit dat er altijd een oplossing gevonden kan worden die aansluit bij de voedingsvoorkeuren van de patiënt: want gezond eten is ook heel lekker!

 

Graag adviseer ik u over voeding, lifestyle en ondersteunende therapie voor uw gezondheid. Ervaar de kracht van voeding voor een gezond en vitaal leven.

Op deze site vindt u alle informatie over mijn werkwijze. Heeft u daarna nog vragen, neemt u dan contact met mij op.

 

 

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten, Netwerk Orthomoleculair Diëtisten, Natuur Diëtisten Nederland en MBOG. Tevens sta ik geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

 

Naast de HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek volg ik jaarlijks aanvullende opleidingen en cursussen  op het gebied van natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de voedingswetenschap.

 In 2010 rondde ik de speciale cursus Darmtherapie met succes af. 

Vanaf januari 2014 bied ik in mijn praktijk een nieuwe vorm van gezondheidsanalyse en behandelmogelijkheden: de Asyra Pro Systeem.

Momenteel verdiep ik mij in het endorfine regulatie systeem.

 

 

 

 

 

 logo_mbog       nodlogodef2