LICHT op ENERGIE & BALANS
Lichtvoeding voor een energiek en vitaal leven!

"Luister naar het gefluister van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen"

Iedereen is uniek! Persoonlijke aandacht en rust staan centraal tijdens de consulten. Ik meet, analyseer, luister en plaats de klachten in een breder perspectief. Ik laat de samenhang zien, zodat jij bewustwording krijgt en bewust stappen kan zetten tot helen. 

Het zelfgenezend vermogen van je lichaam is groots. Jij bent groots en krachtig! 

 

"Voeding en lifestyle voor energie en balans in je lichaam"

 

Alles is Energie! Balans en harmonie in de basisprocessen van je lichaam, zodat er volop energie beschikbaar is in je "prachtige lichaam en voor het grote geheel. Jij in verbinding met je lichaam, je omgeving, je werk: kortom je Leven! Jouw unieke potentieel is beschikbaar. Jij bent Heel en Compleet! Met liefdevolle aandacht voor je lichaam en je prachtige zelf creëer je een samenwerkende voedende compositie, zodat er iets weergaloos moois ontstaat. De energie stroomt in balans.

 

"Bloei de prachtige bloem die je bent! 

 

Licht voeding voor iedere cel in je lichaam. Als iedere cel de juiste bouwstoffen krijgt kan de cel doen wat hij behoort te doen. Dit is de orthomoleculaire zienswijze. In de orthomoleculaire geneeskunde streeft men er naar met stoffen te werken die het lichaam bouwstenen aanreiken voor een goede gezondheid. Welke bouwstenen dit zijn ontdek je en leer je in het begeleidingstraject.

 

De basis van gezondheid zit in de darmen. Een gezonde spijsvertering, een gezonde darm en slijmvliesbarrière zijn essentieel. Disbalans kan vele ongemakken, klachten en ziekten veroorzaken. Centraal staat dus: welke voeding herstelt de balans in je lichaam? Met gezond ouder worden kun je niet jong genoeg beginnen. Goede voeding en lifestyle is voor altijd! 

 

Wil jij weer zelf aan het roer staan op weg naar een vitaal lichaam? Welke signalen geeft jou lichaam? Wat wil jij zelf doen en veranderen voor herstel van balans? Wat kan jijzelf doen? Welk voedingspatroon voed je lichaam optimaal en genereert optimale energie?

 

Herstel het contact met je lichaam. Van overleven naar Leven! 

 

Graag adviseer ik je over goede voeding, lifestyle en ondersteunende therapie voor verbeteren van je gezondheid. Ervaar de kracht van voeding en gezonde darmen voor een gezond en vitaal lichaam.

 

Gewoonten veranderen en aanpassen kan lastig en ingrijpend zijn. Waarbij allerlei emoties naar boven kunnen komen. Begeleiding en coaching is dan ook een belangrijk onderdeel in het balans-herstel traject. De nieuwe voedingkeuzes worden een gewoonte waar jij je goed bij voelt. Hierbij ga ik er vanuit dat er een oplossing is die aansluit bij je eigen unique zijn.

Op deze site vindt je alle informatie over mijn werkwijze. Heb je daarna nog vragen, neem dan contact met mij op.

 

 

Ik ben lid van Werkgroep ter Bevordering van de Evolutionaire Geneeskunde (WBEG). 

 

Voor het ondersteunen van rust en zelfhelend kracht in je lichaam kun je ook terecht voor manueel lymfedrainage, voetreflexmassage en access bars sessies.